Teknolojik Rahatlık!

Kilim Mobilya, teknolojiyi ürünlerine kodlayarak yaşam alanlarına tasarımın yanı sıra fonksiyonelliği de getiriyor.Hybrid teknolojisine sahip Alya Koltuk Takımı, mükemmel esnekliğini omurganın doğal duruşunu desteklemesiyle kanıtlıyor. Üzerinde bulunan ha

Teknolojik Rahatlık!

Teknolojiyi ürünlerine kodlayan Kilim Mobilya, özel tasarım ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.Doğal ahşap ayak ve kasa detayı, sade ve bir o kadar da iddialı renk kombinleri, zengin ve göz dolduran kırlentleriyle Alya Koltuk Takımı ile Kilim, beklentilerini karşılıyor.

Mükemmel esneklik?

Alya Koltuk Takımı´nda kullandığı Hybridtechnology ile teknolojiye olan bakış açısını kanıtlayan Kilim, hybridürünlerinde bulunan hava delikleri sayesinde ideal vücut ısınızı yakalamanıza ve daha az terlemenize yardımcı oluyor.  Öte yandan Hybridtechnologysayesinde nem aktarımına yardımcı olan ve bu sayede küf ve toz partiküllerinin artmamasını amaçlayan Alya Koltuk Takımı, mükemmel esnekliği sayesinde de omurganızın doğal duruşunu koruyarak uygun destek sağlamayı amaçlıyor. Alya,oturduğunuzda ve/veya yattığınızda ağırlığı eşit seviyede dağıtarak kullanıcısını mükemmel bir konfor ile buluşturuyor.

Alya Set ile güne zinde uyan?

Kaliteli ve dayanıklı uyku ürünleriyle de adından söz ettiren Kilim, güne zinde uyanmanız için kullanıcısını Alya Yatak-Baza-Başlık ile buluşturuyor.Farklı vücut anatomileri için omurgayı destekleyen özel yay sistemi ile orta sertlik derecesine sahip konfor sunan Alya Yatak, kullanıcısının uyku esnasında ideal uyku pozisyonunu korumayı amaçlıyor. Tasarımındaki ayrıntılarıyla zarif ve konforlu bir uyku ortamı sunmayı hedefleyen Alya Yatak ile Kilim, uzun ömürlü kullanım için geliştirdiği iç ve yan destek dolgu malzemeleri sayesinde de basınca bağlı yapısında bozulma, çökme ve yıpranma gibi oluşumları azaltıyor.



Anahtar Kelimeler: Teknolojik Rahatlık