SeaCell&Wellness Anti-Stress Paket Yaylı Yatak ile Denizden Gelen Tazelik Vücudunuzla Buluşsun!

Yatak Uzmanı İşbir Yatak, yatak ve sünger alanındaki üretim tecrübesi ile huzurlu ve konforlu, iyi bir uyku vaat ediyor. Yataktaki uzmanlığını geliştirdiği en yeni teknolojilerle de destekleyen İşbir Yatak, Çin tıbbında önemli bir yeri olan deniz yosunund

SeaCell&Wellness Anti-Stress Paket Yaylı Yatak ile Denizden Gelen Tazelik Vücudunuzla Buluşsun!

Elektrik iletken bir yapıya sahip olan SeaCell kumaşıyla, vücudunuzu, gün içinde maruz kaldığı kötü elektrikten arındırmaya yardımcı oluyor. Uyku sırasında cildinizin nefes almasını, vücudunuzun yeni doğan güne arınmış bir bedenle taze bir başlangıç yapmasınıdestekliyor. İstenmeyen kokuları önlemeye yardımcı olan teknolojisinin getirdiği hijyenle,uykuya güvenle dalmanızı sağlıyor.

Birbirinden bağımsız özel paket yaylardan oluşanSeaCell&Wellness Anti-Stress Paket Yaylı Yatak, ekstra yumuşak dokusuyla, yumuşak yatak sevenlere aradıkları konforu sunuyor.İçerisindeki 7 bölgeli yay sistemi sayesinde ses yapmayan özelliğiyle, deliksiz bir uyku vaat ediyor.

Zamana bağlı oluşan deformelere karşı dayanıklı olan yapısıyla,uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Yatağın üst kısmında kullanılan viskoelastik malzeme ile de bedeninizde oluşan basıncı en aza indirgiyor.Alt kısmında antislip-kaydırmaz kumaş kullanılan SeaCell&Wellness Anti-Stress Paket Yaylı Yatak, üst yüzeyindeki yıkanabilir yatak kılıfıyla da pratik bir kullanım sağlıyor.

Vücudunuz, yeni doğan güne arınarak uyanıyor!