Pamuktan farksız bir uyku

Viskon malzemenin nem alma özelliğiyle Bambi tasarımcıları tarafından tasarlanan Diamond Paket Yaylı Yatak, kullanıcısını rahat ve kaliteli bir uykuyla buluşturuyor. Elyafın narin ve düzgün eğirme özelliğiyle yumuşak bir dokunma hissi elde edilmesine olan

Pamuktan farksız bir uyku

BambiYatak mühendisleri tarafından viskon malzeme kullanılarak tasarlanan Diamond, yumuşak tuşe ve parlak görünümüylebeğeni kazanıyor.

Kullanıcısını hoş, zarif ve rahat bir uyku deneyimiyle buluşturan Diamond, nem alma özelliğiyle pamuklar içinde bir uykunun kapılarını aralıyor.  Vücuda rahatsızlık vermeyen, kaygan ve ten ile uyumlu yapısıyla da beğeni toplayan Diamond, birbirinden bağımsız torbalar içinde paketlenen yaylardan oluşan paket yay sistemi ile üretiliyor.Bu sistem sayesinde vücudun farklı ağırlık noktaları ayrı ayrı desteklenerek kullanıcı üst düzey uyku deneyimiyle buluşturuluyor.Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için son teknolojiyi tasarımına kodlayan Diamond, bölgeli kullanımla vücut- baş-ayak kısımlarında farklı sertlik, vücut ortası (basen) kısmında farklı sertlik sağlıyor.

Aynı zamanda HyperSoft sünger ile doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun yolunu açan Diamond, kapitonede kullanılan HyperSoft sünger ile tene yumuşak bir temas ve kadifemsi bir dokunma hissi sağlıyor.



Anahtar Kelimeler: Pamuktan farksız uyku