Mobilya´da TWİNS LİFE Dönemi

İkizler Concept ve Twins Life firma Genel Müdürü İshak Uslu,2015 yılından bu yana İkizler Concept olarak Koltuk üretimi yaptıklarını ve 2018 Yılının sonunda TWİNS LİFE markasını oluşturarak mobilya üretimine başladıklarını söyledi.

Mobilya´da TWİNS LİFE Dönemi

Yurtiçi ve Yurtdışında İnegöl Mobilyası

İkizler Consept ve Twins life firma Genel Müdürü İshak Uslu yaptığı açıklamada?Firmamız 2015 yılında İkizler Koltuk adı altında 8. Mobilya sanayinde üretime başladı. Koltuk üretimi ile başladığımız ticaret hayatımıza daha sonra 2018´deki  hedefimiz olan  TWİNS LİFE markamızla mobilya üretimine girdik. Dışardan tedarik etmiş olduğumuz birçok ürünü 2018 yılından itibaren kendi bünyemizde entegre şekilde üretiyoruz. Dış ticaret bölümünde üç, yurtiçi pazarlama bölümünde iki arkadaşımız var. Çalışma arkadaşlarımız sayesinde gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında İnegöl Mobilyasını elimizden geldiğince her geçen gün ivme katarak tanıtmaya çalışıyoruz?dedi.

Yeni Modellerimiz

Bu sene 30. Kez düzenlenecek olan İzmir Modeko Mobilya fuarına katılacaklarını söyleyen Uslu konuşmasına şu şekilde devam etti,  ?2018 İnegöl Nisan ayı Modef Fuarında İkizler Consept olarak yerimizi aldık. Fuar beklentilerimizin çok üzerinde geçti. Yurtiçi fuarı olmasına rağmen Modef fuarı sayesinde birçok ihracat gerçekleştirdik. Bu fuar birçok hamleyi yapmamıza sebep oldu. 2019 yılında da ilk olarak  6/10 Mart tarihlerinde 30.su düzenlenecek olan İzmir Modeko Fuarına katılarak Mobilya modellerimizi burada tanıtacağız. Modeko fuarı için 9 yeni model hazırladık.Bu modellerimizi İnegöl´ün önde gelen tasarımcıları Murat Arı, Serkan Çolakoğlu´nun desteği  ve  bünyemizde Ar-ge bölümünde çalışan arkadaşlarımızın çalışmalarını bir araya getirerek hazırladık. Modellerimizi hazırlarken günümüz trendine uygun ve mağazacılarımızın isteklerine göre hareket ettik.?ifadelerini kullandı.

2018 Yılına Damga Vuran Modelimiz Twins Oturma Grubu

2018 yılına Twins Koltuk Modelinin  en çok satan model olduğunu söyleyen Uslu ?2018 yılında Twins Koltuk Takımı modelimiz çok beğeni aldı ve en çok satan modellerimiz arasında birinci sırada yer aldı. Bu modelimizin çok satma sebeplerinin bir tanesi günümüz trendine uygun olması bir başka özelliği müşterinin aradığı bir çok özelliği içerisinde barındıran model olmasıdır?dedi.

Mobiliyum Avm ?de İkinci Mağaza

2019 yılı hedeflerinden de bahseden Uslu,  konuşmasına şu şekilde tamamladı, ?2019 yılında da çok önemli hedeflerimiz var . Biz firma olarak hedeflerimizi hep yüksek tutuyoruz.  Bu bağlamda bayilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve güncel ürünlerimizi sergileyebilmek için  İmotim´de bir mağazamız var. Bir ikincisini de nasip olursa Mart ayının ortalarında Mobiliyum Avm B etabında 1. Katında açıyoruz. Son olarak içerde bize desteği çok olan üretim arkadaşlarımıza, idari personelde çalışan arkadaşlarımıza ve bize dışardan destek veren tedarikçi firmalara teşekkürü borç biliriz. Tüm müşterilerimizi İzmir Modeko fuarına yeni modellerimizi görmeleri için bekliyoruz?dedi.



Anahtar Kelimeler: Mobilya TWİNS LİFE Dönemi