İTSO´dan Ücretsiz Gezi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerini 6-9 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Avrasya Kapı Fuarı´na götürüyor.

İTSO´dan Ücretsiz Gezi

Üyelerini sektörel yeniliklerin ve gelişmelerin sahne aldığı fuarlarla buluşturan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, 6-9 Mart 2019 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde gerçekleştirilecek olan Avrasya Kapı Fuarına ücretsiz gezi düzenliyor.

YENİLİKLER YERİNDE İNCELENECEK

Organizasyonla ilgili konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Üyelerimize yönelik olarak düzenlediğimiz ücretsiz fuar gezilerimize bir yenisini daha ekliyoruz. 6-9 Mart 2019 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenecek olan bölgesinin en büyük ve prestijli kapı fuarı konumundaki Avrasya Kapı Fuarı´na yönelik olarak gezi programı gerçekleştiriyoruz. Üyelerimiz, kapı aksesuarları, kapı üretim makineleri, kilit ve kontrol sistemleri gibi birçok alanda sektörünün lideri konumunda firmaların katılacağı bu fuarda yenilikleri ve gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı bulacaklar. 100´ün üzerinde ülkeden profesyonel alıcıların da misafir edileceği Avrasya Kapı 2019 Fuarı´na gerçekleştireceğimiz gezinin kayıtlarını almaya başladık. 7 Mart Perşembe günü hayata geçecek olan programımızın kontenjanlı olmasından dolayı katılım sağlamak isteyen üyelerimizin en geç 1 Mart Cuma gününe kadar Odamıza müracaat ederek kayıt yaptırmaları gerekiyor? dedi.



Anahtar Kelimeler: İTSO Ücretsiz Gezi