İMOB´da Beklentilerimizi Karşıladık

Hilal Genç Odası Firma sahibi Turgut Gündüz, geçtiğimiz ay düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarını değerlendirdi.

İMOB´da Beklentilerimizi Karşıladık

İMOB FUARI HAREKETLİ GEÇTİ

İmob fuarının kendileri açısından hareketli geçtiğini söyleyen Gündüz, ?İmob Fuarı bizim açımızdan hareketli geçti. Beklentilerimizi karşıladık diyebilirim. Geçen seneye nazaran bu sene Ortadoğu ve Avrupa´dan ciddi alıcılar vardı. Ortadoğu´dan gelen müşterilerimizle bağlantılar yaptık. Avrupa´dan gelen alıcılar genelde parsiyel alışlar yaptıkları için bizde o şekilde anlaşmalar yaptık?dedi.

SETRA MODELİMİZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Fuar için yeni yaptıkları Setra modelinin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Turgut Gündüz, ?Fuara beş yeni modelle katıldık. Özellikle Setra Modelimiz bu sene fuarda ciddi ilgi gördü. Model daha önce yapmadığımı tarzda, çekmecelerini membran, kapakları sürgülü ama bir kapağı açma kapama şeklinde hareket eden bir ürün, yine masa ayaklarında boyalı ahşap kullandık. Setra modelimiz hem kız çocuklarına hem de erkek çocuklarına hitap eden bir model? ifadelerini kullandı.

KANADA FUARINA KATILACAĞIZ

2019 yılında ilk defa yurtdışında bir fuara katılmak istediklerinin ifade eden Gündüz, ?2019 yılında iki fuara katılma planımız var bunlardan biri her sene katıldığımız Modef Expo fuarı diğeri de kısmet olursa Kanada fuarı olacak. Yüzde yüz Devlet teşviğinin olması Kanada fuarına katılmamız için bizi heveslendirdi. Birde pazarımızı genişletmek açısından Kanada Fuarının yararlı bir hamle olacağını düşünüyorum? dedi.