Gazilerden İTSO´ya Ziyaret

İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen ve beraberindeki İnegöllü Gaziler, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ´ı makamında ziyaret ettiler.

Gazilerden İTSO´ya Ziyaret

İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen ve İnegöllü Gaziler, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen, ?İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ Bey ve Yönetim Kurulu Üyelerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. İnegöl´ümüze değer katan, ekonomiye yön veren Odamıza çalışmalarında başarılar diliyor, Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize kolaylıklar diliyoruz? dedi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, ?Bugün değerli gazilerimizi Odamızda ağırlıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Vatanımızın birliği, bütünlüğü ve istiklali uğruna canlarını ortaya koyan gazilerimiz, bizim övünç kaynaklarımızdır. Bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızave Hakk´ın rahmetine kavuşmuş gazilerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin bu günlere erişmesinde büyük emekleri bulunan gazilerimizin değerinin bilinmesi ve yalnızca özel günlerde değil her zaman yanlarında olunması gerektiğine inanıyoruz. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihtiyaç duydukları her durumda İnegöl Muharip Gaziler Derneğimizin yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Derneğimize ilerleyen dönemlerde yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diliyorum? dedi.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaretkarşılıklı sohbetler ile sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Gazilerden İTSO Ziyaret