Dekorasyonda mercan dönemi

Her sene global renk otoritesi Pantone tarafından belirlenen yılın rengi bu sene LivingCoral (Canlı Mercan)oldu. Modadan, kozmetiğe, tasarımdan dekorasyona kadar hemen hemen her alanda trendler için belirleyici olan mercan rengi, canlılığıyla yaşama sevin

Dekorasyonda mercan dönemi

2019 yılı boyunca dekorasyon, tekstil ve diğer alanlarda LivingCoral, yani canlı mercan tonunu sıklıkla göreceğiz. Denizin derinliklerindeki keşiflerde bulunan bu renk, sahip olduğu sıcak tonlarıyla da sevgiyi, neşeyi ve iyimserliği temsil ediyor.

Buka Tasarım Müdürü İç Mimar Duygu Yarkadaş,ev dekorasyonunda sıklıkla karşımıza çıkacak mercan renginin evlerde kullanımıyla ilgili önerilerde bulunarak, şunları söylüyor: ?2019 yılının rengi, sıcak tonlarıyla ev dekorasyonuna rahatlıkla uyum sağlayan mercan. Bu rengi dilerseniz koltuk, kanepe ve sandalye gibi dekorasyon ürünlerinde kullanabilir; dilerseniz de perde, halı ya da duvar desenleri gibi dekorasyonun tamamlayıcılarında

tercih edebilirsiniz. Enerjisi yüksek olan mercan rengi, sıcak etkisinin yanı sıra dekorasyona aynı zamanda sakinlik getiriyor. Ev aksesuarlarında da kullanabileceğiniz bu rengi, gri ve beyaz tonlarıyla dengeleyebilir; kahverengi, yeşil ve bej tonlarıyla da kombinleyerek dekorasyonunuzda uyumu artırabilirsiniz.?

Yeni koleksiyonda mercan rengi

Buka´nın 2019 koleksiyonuna dahil ettiği Duo ve Boxx koltukları da mercan renginin enerjisini evlere taşıyor. Duo ve Boxx, evlerinde sofistike ve özgün bir hava oluşturmak isteyenlere hitap ediyor. Retro çizgileriyle her mobilyaya uyum gösteren bu koltuklarıyla Buka, 2019 renk modasını yakalamak isteyenlere güzel bir seçenek sunuyor.



Anahtar Kelimeler: Dekorasyonda mercan dönemi