ARNAAHŞAPBAYİİ SAYISINI ARTTIMAYI HEDEFLİYOR

30.Uluslararası İzmir Mobilya Fuarına katılacak olan ARNA Ahşap,kendi bünyesinde ürettiği renkli mobilyalar ile yeni tasarım ve modellerini tüketicilere sunmaya hazırlanıyor.

ARNAAHŞAPBAYİİ SAYISINI ARTTIMAYI HEDEFLİYOR

30.Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı 6-10 Mart tarihlerinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye´nin birçok kentinden mobilya üreticisinin katılım gösterdiği fuara, yurt dışından da birçok profesyonel alıcının gelmesi bekleniyor.

İnegöl´den fuara katılacak olan ARNA Ahşap Firmasının sahiplerinden Yunus Fışkınçiçek, Uluslararası İzmir Fuarı´nın durağanlaşan mobilya sektörü için yeni bir umut olduğunu belirterek, ?Mobilya sektörünün iç piyasada yaşadığı daralma ve beraberindeki rekabet birçok firmanın yeni arayışlar içerisine girmesine neden oldu. Fuarlar bilindiği üzere üretici firmalar için hep umut olmuş organizasyonlar. Bizde İnegöllü üretici firma olarak İzmir fuarında yer alarak, yeni tasarladığımız VE ürettiğimiz renkli mobilyalarımızı ve sehpa çeşitlerimizi tüketicilerimizin beğenisine sunacağız. Hedefimiz bayii sayısını arttırmak. Fuarın tüm üreticiler için hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum.?dedi.